BLACK
FRIDAY

021 350 07 36

0756 053 663

Interval de preturi

verde - 0

violet - 0

rosu - 0

Alegeti pe harta zona in care doriti sa va cazati, apoi apasati butonul de filtrare pentru a afisa numai hotelurile din acea zona.

Mamaia

Mamaia este o statiune turistica de vara pe malul vestic al Marii Negre. Este situata in nordul Municipiului Constanta, Romania. Mamaia este o fasie de pamant între Marea Neagra si lacul Siutghiol cu o lungime de 8 km, insa o latime de doar 300 m. Plaja foarte lunga, cu o latime de pana la 250 m este acoperita cu un nisip foarte fin. De-a lungul acesteia se afla mai multe magazine, restaurante, terase, cluburi si discoteci.

vezi oferte

Eforie Nord

Eforie Nord este a doua statiune ca marime si este situata la 14 km de Constanta. In partea de sud-vest se afla lacul Techirghiol cunoscut pentru propietatile curative ale namolului astfel ca turismul recreativ se imbina cu cel balnear. Statiunea are o larga deschidere spre mare si o faleza de peste 30 metri inaltime.

vezi oferte

Costinesti

Costinesti este statiunea tinerilor si a tineretii. Se afla la numai 28 de km de Constanta. Pe acest teritoriu s-a aflat o veche colonie greceasca (Parthenopolis). Are 3 discoteci in aer liber "Ring", "Tineretului" si "Vox Maris".Plaja de la Costinesti are peste 5km lungime si 200 de metri latime

vezi oferte

Saturn

Statiunea Saturn este situata in imediata apropiere a orasului Mangalia (1 km.) si are plaja cea mai larga de pe litoralul romanesc. Cele 4 golfuri care dau un farmec aparte statiunii, sunt protejate de 5 diguri in forma de T. Capacitatea de cazare in statiune este de peste 14.000 locuri repartizate in hoteluri, moteluri, vile si pensiuni. Posibilitatile de distractie si relaxare sunt diverse: restaurante, baruri, cluburi de noapte, discoteci, terase, gradini de vara, teatru in aer liber, toate creaza premiza petrecerii unui sejur de neuitat in Saturn.

vezi oferte

Jupiter

Statiunea Jupiter – Cap Aurora este situata intre Neptun si Venus, la numai 5 km de Mangalia. Jupiter este o statiune micuta, situata intr-un cadru natural pitoresc, reprezentat de o faleza intinsa, un lac (Tismana) si o padure (Comorova). Astfel, datorita asezarii sale este recomandata atat pentru petrecerea unui sejur relaxant, cat si pentru urmarea unor tratamente.

vezi oferte

Neptun

Neptun este una dintre cele mai elegante si mai luxoase statiuni de pe litoralul romanesc.Printre posibilitatile de agrement se numara un cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, un parc de distractii, facilitatile pentru sporturi nautice si un sat de vacanta. Restaurantele ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste si programe folclorice. Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun.

vezi oferte

Eforie Sud

Eforie Sud este o statiune estivala integrata orasului Eforie, situata intre Eforie Nord la nord si Tuzla la sud, intre Marea Neagra la est si Lacul Techirghiol la vest. Fata de Constanta se afla la o distanta de 18-20 km. Pozitionarea excelenta intre mare si lac o recomanda atat pentru curele heliomarine cat si pentru cele cu namol.

vezi oferte

Destinatii 2014

voyage.miniprix.ro Web analytics